camere foto

Friday, April 29, 2011

Day 1 - Deschiderea Oficiala a Galei STAR - 2011

     Azi, 29 aprilie, a avut loc deschiderea oficiala a Galei STAR 2011 la Teatrul "Bacovia" in jurul orelor 17:30. La intrarea in sala am fost intampinati de o orchestra cu muzica clasica, cantata de o orchestra de tineri muzicieni talentati : Quintet "Modus". 
     Dupa ce s-au adunat spectatori in numar mare, domnul director Adrian GAZDARU a tinut un scurt moment de prezentare si de comemorare a domnului Nicolae ROSIORU (1927-2011) fost actor al Teatrului "Bacovia" din Bacau. Publicul a tinut pentru cateva minute si un moment de reculegere in memoria sa. ne-a prezentat si membri juriului de anul acesta compus din actrita Draga Olteanu Matei, actrita Adriana Trandafir si regizoarea Alice Barb.   


Din partea autoritatilor locale, viceprimarul Dragos LUCHIAN a spus cateva vorbe despre Gala Star de anul acesta si de editia anterioara si a tinut sa multumeasca tuturor celor care au contribuit la sustinerea acestui festival.


     Anul acesta, ca si anul trecut, prezentatorul Galei STAR 2011 este Matei Bogdan, care a incantat publicul cu o prezentare haioasa si de bun gust cu referire la piesa din concurs care a urmat.

Si am mai surprins cateva fotografii prin sala pe care le voi pune mai jos :)

Dna. Draga Olteanu Matei
Dl. Geo Balint


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...